Shazam Şubat 2018'de Çekimlere Başlayacak



Son zaman Warner Bros, çeşitli projelerin bir listesini belirtti ve ikisinin adı bilinmiyor. Ve Shazam'ın önümüzdeki sene Şubat ayında David F. Sandberg'in projeyi başlatmasıyla beraber çekimlere başlanılacak.

Şimdi, isimsiz DC filmlerinden birinin Shazam olması muhtemel görünüyor. Her ne kadar sözü edilen film sinemalar da  5 Nisan 2019'da gösterime girecek olsa da, Shazam'ın çekileceği yer henüz bilinmiyor ve umarım biz bu hafta sonu San Diego Comic Con'da bunu öğreneceğiz. Buna ek olarak, New Line Cinema'nın üretimi Warner Bros. ile bağlantılı ve DC Entertainment, Dwayne "The Rock" Johnson'ın Black Adam'ın Billy Batson merkezli filminde yer almayacağını belirtti.



Shazam, CC Beck ve yazar Bill Parker tarafından yaratıldı ve başlangıçta Captain Marvel olarak anıldı. Bu çizgi Roman ilk kez Fawcett Comics tarafından 1939'da basıldı. Shazam, Billy Batson adlı genç bir çocuktu ve kendisine güçlü süper kahraman olarak dönüşen "Shazam" kelimesini ifade ettiğinde altı mitolojik tanrının gücünü kazandı.

Yorumlar