Scarlett Johansson Black Widow, Hulk ve Infinity War Hakkında Konuştu


Marvel Cinematic Universe'de Hulk ve Black Widow arasındaki ilişki daima biraz sertti ve şimdi İkili Avengers :Infinity War gelecek yıl sinemalara geldiği zaman çiftnin daha az yıldız koşullarıyla tekrar birleşebilirler gibi görünüyor  . O zamandan beri Kara Dul oynamıştır Scarlett Johansson, Iron Man 2 , yakın tarihli bir röportajda kadar ima  Bravo 'ın  Aktör Studio İçinde.

"Avengers : Sonsuzluk Savaşı' nı bitirdim. İlki, benim karakterim Mark Ruffalo'nun karakteriyle bu devam eden ilişkiye sahip. O gün böyle yıkım yaşadım. Neden bilmiyorum Çok harap oldum. Mark'ın oynadığı bu karakter ile ilgili bir şeydi ve bu çok sağlam hissetmesi gereken bir şey ve aniden fark etmiyor ya da orada ... Ve o sırada kendi hayatımda olan çok şeyleri hatırlattı. "

Johansson büyük ihtimalle ifadesinin son bölümünde Romain Dauriac'tan boşanmasına atıfta bulunuyor. İkisi Ocak ayında ayrılmış ve boşanma belgeleri daha sonra Mart ayında açılmıştı. Johansson gerçek hayatı ve ekrandaki ilişki konusu ile ilgili noktaları birbirine bağlamadı, bu nedenden dolayı ikisinin tamamıyla ilgisiz olması olasılıki var (Johansson'un ifadesi oyunculuk ile ilgili daha geniş bir sohbetin parçası). Ancak Hulk ve Black Widow arasındaki dairin en belirgin özelliği, Bruce Banner'ın kontrol edilemeyen 10 metrelik yeşil canavar haline gelme eğilimi de dahil olmak suretiyle, bu ikisinin bazı ciddi biçimlerde ahenksuz olması olmuştur.

Ruffalo'nun Hulk'u bir dahaki sefere Thor: Ragnarok'da görünecek, römorklar esasen Bruce'un alter ego'sunun dünyevi bir savaş çukuru için bir gladyatör olarak hareket ettiğini belirleme etti. Hulk'in Sonsuzluk Savaşı'nda somutlaşabileceğini anlatan hiçbir şey yok , yalnız Ragnarok'un sonucu en azından bir ipucu sunmalıdır. Ne olursa olsun, Sonsuzluk Savaşı'nda Hulk'un trajik yayının en azından bir kısmı kapanmış gibi görünüyor.


Yorumlar

  1. Avengers serisinin şu ana kadar en iyi yapımlarından biri olarak gördüğüm ve Marvel evreninden onlarca karakterin yer aldığı Avengers: Infinity War filmini geçtiğimiz hafta izledim. Biraz geç oldu fakat detaylı ve ayrıntılarına dikkat ederek izlemek istedim. Bu yüzden art arda 2 kere izlemem gerekti. Bu yazımda Avengers: Infinity War (2018) filmi ve detaylarını aktaracağım.
    https://www.dogushan.com/avengers-infinity-war-2018-film-incelemesi/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder