X-Men Filmlerinde En Kötü 15 Karakter



İlk film 2000 yılında piyasaya çıktığından beri X-Men film dünyasında 10 film gerçekleşti. On yıl boyunca, bazı yükselişler oldu ve bazı düşüşler de oldu. Bu filmlerin ilham aldığı çizgi Roman gibi, X-Men filmleri çeşitli çılgın süper güçlerle farklı mutantlarla doldurulur. Bununla beraber, bu mutantların hepsi unutulmaz, hatta iyi karakter değildir. Aslında, bu filmlerde korkunç olan birden fazla karakter var.


Bir düzineden çok mutant içeren filmle uğraşırken, bazı gerçek kokular olmalı. Bu listedeki karakterler çeşitli unsurlardan dolayı burada. Birçoğu, basılı sayfadaki gibi canlı ve enteresan bir yere yakın değil. Bu karakterlerden bazıları çizgi Roman isimlerinden neredeyse alay konusu oluyor. Çoğu zaman, bir karakterin bu listede bitmesinin sebebi, onları harika yapan şeyin genel bir yanlış anlamasıdır. Burada çok fazla boşa fırsatı var. Peki, X-Men film serisindeki en kötü 15 karaktere göz atalım.

15. WHITE QUEEN

X-Men: First Class , serinin hayranlarını bölecek bir film. Ya tuhaf, parlak renkli dönem filminde kalmışsınız ya da kampta olduğunu ve diğer filmlerle uyuşmadığını düşünüyorsunuz. Hernet kabul edebileceği bir şey, Emma Frost, aka Beyaz Kraliçe, büyük ihtimalle filmin en kötü şeylerinden biri.

Frost'un filmde ne kadar kötü olduğunu kelimelere bile sokmak zor. Çizgi Romanlarda, o seksi ve yetenekli bir badass. Filmde o bir robot. Gerçekten değil, ancak çok fazla. Kosbütünleri, oyunculukları ve güçlerinin kullanımı hepsi de iyi değil. Çok utanç verici zira onun için gerçekten unutulmaz bir şans vardı, bunun yerine cinsiyet çekiciliğine çok fazla odaklanmışlar ve gerçek karakter özelliklerini unutmuşlar.

14. TOAD

Toad'un ilk X-Men filminde yaptığı her şeyi hatırlıyor musun ? Muhtemelen değil. Aslında büyük ihtimalle, bu filmlerin belki de en kötü çizgisinde olanın alıcı ucunda olduğunu hatırlıyorsunuz, "Yıldırım tarafından vurulduğunda bir Toad'a ne olacağını biliyorsunuz ..." Ugh. Bu çizgi sizi kustu hale getirmelidir. O sahneyi menfaatin, tamamıyla unutulabilen bir karakterle ayrılırsınız.

Çizgi Romanlarda tam bir karakter. Brüt ve sersem, ancak en iyi yol. Ancak filmde, kusmuk yüz boyası ve CGI dili olan Darth Maul. Toad, Sabretooth'la beraber (daha sonra ona değinir), filmin her yerinde sanki yalnızca komedyenlerin kabukları olmasına katkıda bulunan sesi kapatıyor.

13. MYSTIQUE

Bunu söylemek tartışmalı olabilir, yalnız Mystique büyük ihtimalle X-Men film serisinin tamamındaki en büyük problemdur . Eğer oturup ana X-Men filmlerini kronolojik sırayla izlerseniz , Mystique netlikle anlamsız olur. Filmlerin büyük bir parçası olmaktan, yeni sınıfın kurucu üyelerinden ve nihai eğitmenlerinden biri olarak, kalan filmlerde Magneto'nun beceriksiz bir kötü adamına gidiyor. Hatta zaman çizelgesi doğruysa, bugünün filmleri sırasında 70'inde olacağını tartışmayalım.

Korkunç karakter dizaynını ve iki aktrisin oynadığı düzensizliği düşündüğünüzde, ekran zamanını daha iyi, daha Hakan karakterlerden uzaklaştıran ilgi çekmeyen bir mutant ile baş başa kalırsınız. Elbette, güçleri iyidir ve biçim değiştiren yetenek güzel bir etki yalnız bu yalnızca bir parmak izi, karakter nitelikleri değil.

12. HAVOK

Havok, X-Men filmlerinde boşa harcanmış fırsata birincil bir örnek . Karikatürlerde Havok, ikinci basamaklı bir X-Men karakteridir. Serin bir ismi ve göz kamaştırıcı güçleri olan bir karakter, yalnız çizgi Romanlarda genelde büyük biçimlerde kullanılmıyor; Öyle ki, olduğu zaman, her zaman güçlü bir an. Böylece, X-Men filmlerinin istedikleri her şeye dönüştürebilmesi için kusursuz bir karakter olurdu. Bunun yerine, onu tanıtıyorlar ve sıkıcı.

In First Class , o iyi güçlerini kontrol etmek mümkün olmadığı için bilinir yalnızca sert bir karakter. Daha sonraki filmlerde ana karakter olarak tamamıyla hendeğe büründü ve zorla kahramanlara zorlanan kuklalar haline geldi. Filmde karakterini anlatmanın hiçbir yolu yok zira gerçek karakterizasyonu yok. Ayrıca, onu canlandıran oyuncunun bir kağıt torba kadar karizması olduğunda ona yardımcı olmaz.

11. STORM

Storm, X-Men çizgi Romanlarında dönemin en iyi karakterlerinden biridir . X-Men filmlerinin özgün üçlemesinin onu gülünç bir hisse senedi haline getirmesi o kadar da utanç verici bir şey . Karakterin en kötü yanı, yazdıklarının hepsidir. Fırtına, çekingen ve kendinden emin olarak çıkar. Diğer insanlara ona ne yapacağını söylemesine izin verir. Böyle güçlü, kendine güvenen bir karakteri filmlerde yazmak suç olmalı.

Tamam, vurgu ve saç stilleri ile ilgili konuşmadan Halle Berry'nin Fırtınasını getiremezsin. Açıkçası, Halle Berry'nin saçları beyaz değil, bu nedenden dolayı peruk kullanımı gerekiyor, ancak kutsal cehennem, bu peruklar kötü. İlk X-Men filmi, bilhassa, tamamıyla saçma görünüyordu. Karakterin en kötü yanı eller aşağı, vurgu. Karakterin karikatür halinin nasıl seslendiğini ve sonrasında Halle Berry'i dinleyin. Kırılmaya dşayet.

10. ROGUE

Film serisinde olduğu gibi Rogue karakteri için de korkunç bir şey yok. Yetkileri komikliğe kısmen sadıktır ve Anna Paquin onu tasvir ederek iyi bir iş menfaatir. Sorun şu ki, film serisindeki Rogue, hayranların on yıllar boyunca sevmeyi başaran Rogue değil. Çizgi Romanlarda Rogue, bir enerji merkezi ve hayat dolu. Kendini şimdiye kadarki en iyi X-Menlerden biri haline getirmiş ve ekibin nihai bir lideri haline getirmiştir. Filmlerde, o neredeyse her yönden bunun tam tersi.

Rogue'nun sorun içinde bir vekil haline gelmesini izlemekten acı çekiyor; saldırıya uğradığında hep çığlık atıyor. Hatta çizgi Roman adaşı olan adaya benzemeye bile yakın değil. Film dizisi onu Kitty Pryde-esque karakter haline getirmeye çalıştı, yalnız ona herhangi bir ceset vermedi. O yalnızca mırıldanıyor ve film boyunca en iyi emo görünümünü yapıyor.

9. X-24

Logan , soru sormaksızın harika bir film. Aslında, büyük ihtimalle önceki filmlerden herhangi birinde Wolverine karakterinin en iyi temsilidir. Ancak, göz kamaştırıcı zayıflık X-24 karakteridir. Aslında, "karakter" aslında bir yanlış isim. O, daha genç bir vahşi Wolverine olmaktan diğer hiçbir karakteri olmayan bir arsa noktası.

X-24'ün en büyük soruni karakterin diğer bir Wolverine kötü adamını tanıtmanın harika bir yolu olmasıdır. Silah X programı, katillerin çılgınca atışıyla bilindiği için, ana fiziksel tehdit, çizgi Romanlardan birisi olabilirdi. Onu yalnızca genç bir Wolverine olarak görmek biraz anti-iklim hissi uyandırdı. Ona Wolverine'in geçmişi için iyi bir geri arama olacak olan Victor Creed'in klonunu yapmış olabilirlerdi. Hayır, bunun yerine Hugh Jackman ile Hugh Jackman'la dövüştük ve ikimiz de ölecekler.

8. DEADPOOL

Hayır, silahlı kalkış yapmadan önce, mükemmel Deadpool'u kendine has filminden bahsetmiyoruz. Hayır, X-Men Origins'teki iğrençlikten bahsediyoruz : Wolverine . Yırtmadan ve neredeyse hastalanmadan filmi geriye düşünmek zor, ama deneyeceğiz. Elbette, Ryan Reynolds'un filmin başında Wade Wilson olarak rol aldığı var. Kılıç ve çatlaklar şakaları kullanıyor, yalnız ilk yarıda sonunda unutuluyor. Sonra geri geliyor.

Kökenlerin sonundaki büyük patron savaşı gibi : Wolverine , Deadpool çileden çıkıyor. Vücutta çizgiler olan kel bir adamdır. Geride Mortal Kombat kollarında esque bıçakları. Teleports ve sarsıntı patlamaları gözlerinden vuruyor. Oh evet, ağzı kapanıyordu. Deadpool utanç verici ve korkunç bir filmin en kötü yanı.

7. JUBILEE

Lütfen, şayet X-Men Yapımcıları bunu okuyor, Jubilee'ye yapacak bir şeyler verin! Jubilee'nin dört ayrı X-Men filminde bulunduğunı biliyor muydunuz ? Kaç satır aldığını biliyor musun? YOK. Onu bu listeye koymak karakterini dövmek için bir fırsat değil, zira çöp kutusuna girecek hiçbir karakter yok. Bunun yerine, filmlerde böylesine yüksek profilli bir mutantın tamamıyla kameolara dönüştürülmesinin boşa gittiğini göstermek.

Elbette, Jubilee'nin bazı karakterlerin zengin geçmişi yok, yalnız çoğu hayran onu seviyor ve karikatürlerden veya çizgi Romanlardan onun güzel hatıralarını yaşıyor. Jubilee, 90'lı yıllardaki karikatür serisinin ana karakterlerinden biriydi ve büyük ekranda parlamak için şansını hak ediyor. Şimdiye dek, elimizdeki en iyi sahne X-Men'ten silinmiş bir alışveriş merkezi sahnesi : Apocalypse . Hadi ama!

6. COLOSSUS

Colossus, X-Men çizgi Romanlarında resim olarak en etkileyici karakterlerden biridir . O güçlü adamdır ve metal başörtüsü ile kaplanmıştır. Şaşırtıcı resimlerinin üstüne, o da takımın en hoş, en tatlı üyelerinden biri olur. Böylece, X-Men'u izlediğinizde acı veriyor : Son Stand . Verdiği ile en iyi işi yapan Daniel Cudmore'a dikiş attı, ama karakter çöp.

Colossus metal formdayken, kötü adamları dayakta, aslında fena değil. Bununla beraber, ona herhangi bir çizgi getirmeye çalıştıklarında veya sadece resim bir gösteri olmaktan çok daha çok şey yapmaya çalıştıklarında, tamamıyla başarısız oluyorlar. Baştan çıkmak için, Colossus'un bugüne kadarki en çizgi Roman doğru tasvirini aldığı Deadpool'da ne kadar büyük bir rol oynayabileceğini göreceksiniz ; bunun yalnızca bir miktar bakımla yapılabileceğini gösteriyor.

5. VIPER

Muhtemelen Viper'ın bir X-Men filminde olduğunu unuttunuz , ha? Geriye dönüp Wolverine'de yaşananları hatırladığınızda , Wolverine ile savaşan ninjaları, parlak saçlı yardımcısını ve vahşice üçüncü robo-Silver Samurai'yi düşünürsünüz. Tamamen unuttuğun şey Viper. Ancak, oradadır ve evet, gerçekten korkunçtur.

Viper, çizgi Romanlarda enteresan bir karakter. O aslında Madame Hydra'ydı ve Marvel cömertliğinin önemli bir parçasıydı. Bununla beraber olmadığı bir şey, gerçek bir yılan. Yol boyunca, Wolverine'den sorumlu film yapımcıları, ona bir yılan dili vermek ve onu cildinden atmak iyi bir fikir olabilir diye düşündü. Biliyorsun, adı Viper, zira anladın mı? Evet, yine de ona toksin dokunulmazlığı verdiler, ancak onu bu listeye yerleştirecek karakterinin tam yanlış anlaşılıyordu. Tehdit etmiyor. O hoş değil. O yalnızca bir yılan bayan.

4. SABRETOOTH

Deadpool değil, Sabretooth'un X-Men filmlerinde en kötüye kullanılmış karakter olduğu konusu ile ilgili bir tartışma yapılabilir . İlk X-Men filminde Sabretooth, tüylü, giyinmemiG, çizgi Romanlardaki tehditlerden uzak olmayan bir atılgan karakter. Bryan Singer ve Şirket, şimdiye kadar en iyi Wolverine kötücülüğünü ele geçirdi ve onu bir muhasebe yaptı. Sanki tek bir çizgi Roman okumamışlar, Sabretooth adında bir karakter gördüler ve adını tek başına yazdılarmış gibi görünüyorlar.

Daha da kötüsü, Sabretooth'u X-Men Origins: Wolverine'e entegre etmeye karar verdiler . Maalesef, Sabretooth X-Men'de olan bir karakterin dağınık hale gelmesi sebebiyle kod adını attılar ve ona yalnızca Victor Creed diyorlardı. Filmlerin yaratıcıları bile kendilerini sinematik Sabretooth olan çöp bidonundan uzaklaştırmak istediler.

3. PSYLOCKE

Film yayınlanmadan önce, herkes Olivia Munn ile ilgili X- Men'taki Psylocke : Apocalypse gibi sesler çekiyordu . Dergilerin kapağındaydı, çizgi Roman sayfalarından koparılmış kosbütünleri vardı. Sonra film serbest bırakıldı ve herkes inledi.

Hiç kuşkusuz, Olivia Munn öyle görünüyor. Film yapımcıları onu tasarlamak için harika bir iş çıkardılar. Ancak korkunç bir diyalog ve kötü motivasyon verdi. Neden filmde? Bu filmlerdeki diğer kötü kötü adamlar gibi, onun tek amacı X-Menlerin dövüşebilmesi için toplu yem olmaktır. En kötüsü, filmi karanlık bir karikatür kötü adamı gibi gölgeler içine sızarak bırakıyor. Ne yazık ki, onun ile ilgili en iyi şey bir arabayı yarı yarıya patlattığı sahnesidir, yalnız o zaman bile karakteri ne kadar korkunç olduğu için hayal kırıklığı yaratmaktadır.

2. JOHN WRAITH

Genel bir kural olarak, büyük ihtimalle müzisyenleri çizgi Roman filmlerinden mahrum bırakırsanız daha iyi olur. Will.I.Am, X-Men Origins'de çok kötü : Wolverine , filmde öldürüldüğünde neredeyse tezahurat yapmak istersiniz. John Wraith hakkında en kötü bölüm, film için tamamıyla gerekli olmadığını. Orada olmanın tek sebebi, Wolverine'e açıklayıcı diyaloglar yapmasına ve sonunda ölmesine yardımcı olmaktır.

John Wraith karakteri yalnızca diğer bir mutant eklemek için yalnızca filmde. X-Men Origins'in en kötü bölümlerinden biri : Wolverine , filmde oldukça fazla mutantı sıkıştırdı. Wraith dahil olmak suretiyle bu karakterlerin çoğu ilgisizdir. Wraith'i bu listeye koyan şey, karakterin Will.I.Am'ın korkunç oyunculuğu ile ne kadar lüzumsuz olduğu.

1. CYCLOPS

Birçok X-Men hayranları tarafından daha önce de söylendiği gibi, ya bir Cyclops hayranı veya bir Wolverine hayranısınız. Bryan Singer ve diğer X-Men film yapımcıları netlikle Team Wolverine'de. Cyclops, X-Men'in kurucu üyesidir ve X-Men mitolojisinde en önemli karakterlerden biri olan Xavier ve Magneto'nun yanısıradır . Peki, karakteri neden filmlerde bu kadar kötü muamele gördü?

İlk iki X-Men filminde, Cyclops yalnızca Wolverine şakalarının poposu olarak değerlendiriliyor. Artı, onunla Jean Gray arasında oldukça az kimya var, başta neden beraber olduklarını merak ediyorsun. Sonra Last Stand'ın başında öldürüldüğünde , bütün Cyclops taraftarlarının son "F Sen" inidir. Genel olarak, Marvel Evrenin bütününde en enteresan karakterlerden biri haline getiren liderlik becerileri ve diğer karakter özelliklerinden hiçbirine sahip değildir. Bunun yerine, o yalnızca bir delik.

Yorumlar