Gelecek Sezon Arrowverse'de Nasıl Bir Crossover Bölümü Göreceğiz ?



Geçen sezonun "Invasion" bölümü ile The CW, Arrowverse geçiş geçitleri için çıtayı yükseltti ve Arrow , DC's Legends of Tomrrow , The Flash ve Supergirl yabancı Dominators'ın tehdidine karşı savunmak için yıldızlar bir araya getirildi. Bu crossover bölümü, gişe rekorları kırdı. Eleştirmenler ve hayranlardan övgüler aldı. Peki yapımcılar nasıl daha hoş crossover bölümü yapabilir ?


Bu, iyi bir soru, yönetici yapımcı Marc Guggenheim ve işbirlikçileri tarafından aklı başında duruyor.

"Yaptığımız şeyleri yapmaktan vazgeçersek çok güzel olur" dedi . "Geçiş her zaman en zorlu şey, ancak bunun yanı sıra çok keyifli. Her sene baskıyı hissediyoruz [kendimize göre]. Her crossover bir öncekini geçti gibi hissediyorum. Geçen yıl topping, yüksek bir çubuktur, zira siz uzaylılardan daha büyük olan ne yaparsınız diğer bir neden yoksa? Çok heyecan verici bazı fikirlerimiz var. Greg [Berlanti], geçen yılın geçişini yapma sürecinde çok erken bir tarihte, uzaylılardan daha büyük olmanın muhtemel olmadığını ifade etti. Dolayısıyla, bombardımanı artıracak olursanız, [sonraki] crossover'ı epik yapmanın en iyi yolu, , Duygusal kazıkları ve duygusal kazancını artırdı, bu da başkanlarımızın bu sezon nerede kaldığına dair çok eğik bir yorum. "

"Invasion!", Grant Gustin'in The Flash ve Stephen Amell'in Arrow isimli Captain Boomerang ile savaşacağı 2014'ün "Flash vs. Arrow" u ve 2015'teki "Heroes Join Force" isimli Vandal Savage'la yüz yüze kaldıklarını izleyen üçüncü yıllık Arrowverse geçidi oldu. Dördüncü crossover CW'de bu sonbaharda varıyor.

Yorumlar