Warner Bros Yılda 3-4 Film Birden Çıkaracaklarını Açıkladı



Wonder Woman'ın şut başarılı olmasını takiben çoğu fan, DC Extended Universe için geleceğin tam anlamıyla neler olduğunu merak ediyor. İzleyiciler, Kasım'ın Adalet Ligi ve gelecek yılki Aquaman'ı sabırsızlıkla beklerken , sinematik evrenin şu anda üretim öncesi aşamasının ötesinde diğer bir filmi yok.

Ancak yeni bir söylentiye göre, bu çok yakında değişebilir.

Kahraman Hollywood ve The Wrap'ın Umberto Gonzalez, geçenlerde DCEU'nun yaklaşmakta olan plakasının önemli ölçüde artabileceğini ima etti. 2016 ve 2017'de yılda iki DCEU filmi çıkarken, Gonzalez bunun yılda üç ya da dört filme yükselebileceğini söylüyor.

Gonzalez , Heroic Insider video podcast'inde açıklarken "Birçok kişi bana '2018'de sonraki film ne olacak?' Diye soruyor ." DC'nin bir yılda üç ila dört filmi çekmeye çalıştığı gerçeğini biliyorum "dedi.

Bu haberler şu an bir miktar tuzla alınabilmesine rağmen, şu anda geliştirme aşamasındaki DCEU özelliklerine baktığınızda, bu tamamıyla mantıksız değildir.

İlk DCEU duyurusuna dahil olan Shazam , Cyborg ve Green Lantern Corps , bütününün hala 2019 ve 2020 yılları için son derece serbest bırakılmış tarihleri ​​var. Fakat bunun haricinde, Man of Steel, Suicide Squad , Wonder Woman ve Justice League Hala imkân sınırları içindedir.

Buna ek olarak, Sinematik evrenin, Flash , Batman , Gotham City Sirenler , Adalet Birliği Karanlığı ve Black Adam , Batgirl ve Nightwing'e yoğunlaşan filmlerin hepsi açıklandığında kurmak istedikleri film franchise'leri var .

Bu yeni filmin ne zaman açıklanacağı Gonzalez, önümüzdeki ay yapılacak olan San Diego Comic Con konusunu gözlemlemek için diyor .

"Ben siz olsaydım, bu yaz Hall H'nin içinde olacağımdan emin olurdum."

Birçok DC Comics karakteri resmi olarak DCEU'da atılmak zorundayken, canlı eylemde kimi kahramanları ve kötü adamları kimin oynayabileceği konusu ile ilgili birkaç fikrimiz var .

Adalet Ligi şu anda ComicBook.com'un öngörme sıralamasında 5 üzerinden 4,16 var . Tam özet aşağıda bulunabilir.

Justice League , insanlık onun restore inancın destek verdiği ve ilham Superman ‘in özverili hareket Bruce Wayne daha da büyük bir düşman karşısında bulduğu müttefiki Diana Prince, yardım ister. Birlikte, Batman ve Wonder Woman yeni uyandırılmış tehdide karşı durmak için bir grup metahuman bulmak ve işe almak için çabucak çalışıyorlar. Ancak Batman, Wonder Woman, Aquaman , Cyborg ve The Flash gibi aynısı görülmemiş kahraman kurulunun oluşmasına rağmen, gezegeni büyük bir saldırıdan kurtarmak için çok geç olabilir.

Adalet Ligi , Chris Terrio'nun senaryosundan Zack Snyder tarafından yönetildi ve Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Süpermen), Gal Gadot (Wonder Woman), Ezra Miller (Flash) ve Jason Momoa (Aquaman), Ray Fisher (Cyborg), Ciarán Hinds (Steppenwolf), Amy Adams (Lois Lane), Diane Lane (Martha Kent), Jeremy Irons (Alfred Pennyworth), JK Simmons (Komiser Gordon), Amber Heard (Mera) Kiersey Clemons (Iris West) ve Jesse Eisenberg (Lex Luthor).

Wonder Woman şu anda tiyatroda; bunu 17 Kasım 2017'de Adalet Ligi izledi ; Aquaman , 27 Temmuz 2018'de; 5 Nisan 2019'da Shazam ; 14 Haziran 2019'da Adalet Ligi 2 ; 3 Nisan 2020'de Cyborg; Ve 24 Temmuz 2020'de Yeşil Fener Birliği'nden oluşmaktadır. Flash , Batman , Dark Universe ve Man of Steel 2'nin şu an yayınlanma tarihi yoktur.

Yorumlar