The Flash 4.Sezon Başladığında Barry Ne Kadar SpeedForce' da Kalacak ?



Flash yıldızı Candice Patton, 4. sezon için dizi başladığında Barry'nin (Grant Gustin) hâlâ hız kuvvetinde olduğunu ve Iris'in kendisiyle çok fazla uğraşmadığını doğruladı. Sonunda Flaş'ın dramatik üçüncü sezonda, İris Savitar ellerinde ölümünü kaçmayı başarmıştı, ancak o ve Barry hala mutlu sona kaçırmış. Finalde Barry, Hız Gücüne girerek kendini feda etti ve Wally'i (Keiynan Lonsdale) Merkez Şehrinin kahramanı olarak yerini almaya bıraktı.




Her zamanki gibi gösteri aşağı yukarı altı aylık bir anlatım boşluğundan sonra geri dönecek ve hayranlar duygusal finalin dördüncü sezondaki şovu nasıl etkileyeceği konusu ile ilgili spekülasyon yapıyor. Barry artık yok olduğu halde, büyük ihtimalle gitmeyeceği yönünde - hatta Lonsdale bile Wally'in bir sonraki Flash olması için kendisinin inanmadığını ifade etti . Bunun yerine, Team Flash'in birkaç bölümden sonra Barry'yi eve getirme yolunu bulması muhtemel, yalnız bu hala doğrulanmadı. Şimdi, Candice Patton da önümüzdeki sezon başında ve Barry'nin kayıplarının İris'i nasıl etkilediğini tarttı.



TVLine'ye konuşan Patton, gösterinin başlaması üzerine Barry'nin hala Hız Gücü'nde olduğunu doğruluyor yalnız onu Iris'in Central City geri getirme olasılığı ile ilgili övüyor: "Hâlâ Barry'nin Hız Kuvveti dışındayız. Iris bununla başa çıkmak için gerçekten mücadele ediyor ve kendi yolunda yapıyor. " TVLine, Patton'a Team Flash'ın Iris'e daha büyük bir rolü olacağına ve sezon 4 sıralamaya döndüğünde Barry'yi eve getirmeye çalışacağına dair söylentiler konusu ile ilgili cevabı verdi . Hiçbir şeyi açığa vurmadan: "Bu, gerçekten yanıtlayamadığım çok enteresan bir soru!"

Sadece kendi ölümünden kurtulduktan sonra, Iris'in de nişanlısının kaybından hala uzak olduğu muazzam değil. Ekip ilaveten H.R'ın ölümüyle (Tom Cavanagh) başlayacak ve Canlı olan Killer Frost'a dönüşen Caitlin Snow'un (Danielle Panabaker) kaybolacek. Başa çıkmak için çok şey var ve altı aylık bu kayıp ölçeği ile başa çıkmak için çok uzun değil.

Yorumlar