DC’s Legends Of Tomorrow' den Tala Ashe' ye Güçlü Bir Rol Geliyor!



DC’s Legends Of Tomorrow'u önümüzdeki sonbaharda geri döndüğünde, aktris Tala Ashe'nin 3. sezonda masaya oturduğu için son derece güçlü bir yeni üye katılacak!


Bir ekibin göstereceği uyarılardan bir tanesi de, grubun değişebileceğidir! DC’s Legends Of Tomorrow gösterisi oyuncular esasen değiştirilebilir kaliteli uzun yaylar enteresan şeyler tutmak ve bilhassa sezonu ateşlenmesi için kusursuz bir formül olduğunu kanıtlamıştır! Gelecek sonbaharda , zaman yolculuğu yapan Waverider'ın mürettebatının yeni bir oyuncu Tala Ashe'nin gizemli bir bilgisayar korsanı olarak eklenmesinin tehlikesinin ne olabileceği konusu ile ilgili bir ipucu olabilir.


Efsane yönetici yapımcısı Marc Guggenheim , son röportajlarda DC Comics karakterlerini göstermek için kesinlikle bütün ana isimler değil, karışıklığa sokma konusuna ilgi duyduğunu açıkladı. Hatta DC özelliği olan bir karakter olabileceği fikrine imza attı yalnız yayınlanan eserlerde hiç hikayesi olmamıştı. 3. sezonda Ashe' nin oyuncuları bu kaprisi tam anlamıyla yerine getirebilir ve kimin oynayabileceği konusu ile ilgili son derece iyi bir fikrimiz var!

Tala Ashe' nin rolünün ne olduğunu biliyor musunuz? Onun karakteri "Zari Adrianna Tomaz" ve Entertainment Weekly Online'a göre "2030'dan bu yana Müslüman Amerikalı bir kadın". Tomaz nitelikli bir bilgisayar korsanıdır, Yalnız bazı mistik güçlere sahip olabileceği için potansiyelini tam anlamıyla fark etmemiştir. Henüz keşfetmemiş olması DC Comics'de, Adrianna Tomaz, diğer bir takma adla, güçlü İsis'in takma adıyla gidiyor !


Güçlendirilmiş mukavemet, hız ve uçuş imkânı veren mistik ve sihirli yeteneklere sahip olan Isis, Black Adam'ın eşi olur ve Shazam'ı da içeren Marvel Ailesi'nin tarihine kalıcı olarak bağlıdır! Legends ekibi, Legion of Doom'la olan çatışmalarından hâlâ çekindiğinde ve geçmişi geçen yılki uçurumun içine ters çevirmişse, işte bu yeni ekleme ile grubun işleri doğru yapabileceğini umut ediyoruz!

Çok güzel bir oyuncu, bu sandaletlere adım atıyor Tala Ashe, canlı sahnenin tecrübeli birisidir ve şu anda NBC show American  Odyssey'nin yanı sıra musical Smash ve  the comedic 30 Rock' ta da yer alıyordu.

Yorumlar

Yorum Gönder