Justice League Yeni Fragmanı Geldi!



DC’nin en sevilen süper kahramanlarını beyaz perdede bir araya getirecek olan Justice League‘in yeni fragmanı dün akşam takipçileriyle buluştu. San Diego Comic Con bundan dolayı paylaşılan fragmanda çoğu yeni sahneye yer veriliyor. Fakat tanıtım filmin büyük sürprizini bozmuyor.


Bildiğiniz gibi bu heyecan uyandıran yapımın yönetmenliğini Zack Snyder üstleniyor. Filmin tekrar çekilen sahnelerinde ise kamera arkasında Joss Whedon görev yapıyor. Başarılı yönetmen büyük bir aile trajedisi yaşayan Snyder’ın yardımına koşuyor. Böylece Justice League gvenilir ellerde diyebiliyoruz. Paylaşılan fragmanda da kahramanlarımızı beraber çalışırken görüyoruz. Tanıtımın en dikkat çekici yanı ise filmin kötüsü Steppenwolf‘u ilk kez görmemiz oluyor. Bu arada filmin sonlarına doğru Superman mezarından çıkıyor.

Söylemeden geçmeyelim yeni posterde bayağı güzel olmuş.


DC’nin en ilgi çeken işlerinden biri olan Justice League’in oyuncu kadrosu da son derece geniş. Başrollerin de Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Ray Fisher ve Jason Momoa gibi ünlü isimleri görüyoruz. Onlara Amy Adams, J.K. Simmons, Jesse Eisenberg, Willem Dafoe, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen ve Amber Heard gibi etkin oyuncular da eşlik ediyor.

Fragmanlarıyla izleyiciye umut vadeden Justice League, 7 Kasım 2017‘de izleyici karşısına çıkacak.

İşte fragman sizlerle 

Yorumlar